.

.


HUBUNGI PUAN NORSIAH


011 1777 5744


Lampin Kain Dewasa

Lampin Kain Dewasa yang boleh di basuh dan di gunakan semula. 

Bagi anda yang tercari - cari lampin kain dewasa atau cloth diapers adult, kami di Syokbeli ada menjualnya. Kain ini sama seperti Cloth Diapers Baby, cuma ia telah di reka untuk orang dewasa agar ia lebih mudah di gunakan, selesa di pakai,baik untuk kesihatan kerana bebas daripada bahan kimia dan toksin, dan terbaik adalah ia menjimatkan kerana boleh di basuh dan di gunakan semula. 

Kami banyak menerima tempahan lampin kain dewasa ini kerana ada orang dewasa yang mempunyai masalah pembuangan, tetapi masih larat dan bertenaga manguruskan lampin mereka.Ramai pengguna mengatakan sekiranya menggunakan lampin pakai buang, ia sangat membazir malahan tidak selesa memakainya kerana ia di perbuat daripada kertas. Tambahan info mengatakan menggunakan lampin pakai buang, pesakit terasa panas dan rimas di kawasan pemakaian. Ini di sebabkan tindakan bahan kimia yang di sertakan dalam lampin pakai buang tersebut. 

Kami menawarkan 2 jenis lampin kain dewasa. Iaitu satu jenis Velcro ( scrap ) dan satu lagi jenis butang. Ia boleh diselaraskan kepada saiz S , M, L dan XL mengikut saiz pemakai. Sekiranya berminat. Bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut. 1 lampin kain + 1 Insert Microfiber = RM 45.00
Pakej 5 pcs keatas : RM40 sekeping + Free Postage
Pakej 10pcs ke atas : RM37 sekeping + Free Postage

Insert Extra Jenis microfiber ( sekiranya nak tambah )
1pcs : RM19
5pcs keatas : RM16
10pcs keatas : RM15

 
:
 Available : Jenis Velcro sahaja iaitu Red, Blue dan Green sahaja

Tiada ulasan: