.

.


HUBUNGI PUAN NORSIAH


011 1777 5744


Cara Pembelian

Kepada Pelanggan dan Para Agen. 
Sila fahami proses penghantaran kami. Sila Rujuk Carta Dibawah.

( Please PAY BEFORE 5pm )

CHECK STOK REPORT SEBELUM BUAT TEMPAHAN !!!

ADA 2 CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN : 
Mula - mula sila cek Stok sama ada, brand atau warna kesukaan anda masih ada stok atau tidak. Rujuk di web ini di ruangan " Stok Report " . Selepas itu barulah : 

1. TEMPAHAN MELALUI BORANG :
Terbaik dan digalakkan buat tempahan dahulu dengan mengisi Borang Tempahan yang di sediakan di laman web ini. Selepas itu barulah buat pembayaran. Selepas bayar, harap dapat SMS kepada kami untuk maklumankan pembayaran anda tersebut.

ATAU

2. TEMPAHAN MELALUI SMS :
Tempahan melalui Telefon atau SMS juga di terima sekiranya anda menghadapi masalah kemudahan Internet. Anda cuma beritahu atau SMS jenis produk ( kod ) dikehendaki, nama penuh , alamat dan selepas buat pembayaran, beritahu kami segera Nama / RM / Bank / Masa ke nombor 011 1777 5744 .

Untuk mengetahui Cas Pos.
Sila rujuk di ruangan " Kadar Postage " .

Setelah Anda selesai mengisi Borang Tempahan di bawah, Anda bolehlah membuat pembayaran > No akaun ada di sertakan di sebelah kanan web ini. Selepas membuat pembayaran pula ,Sila SMS kepada kami di talian 012 3694057 dengan menghantar maklumat Nama Anda, Nama Bank , Jumlah Pembayaran dan Masa Pembayaran. 

PENGESAHAN PEMBAYARAN

Pastikan SMS anda di balas oleh kami dalam tempoh 1 jam. Sekiranya SMS tersebut tidak di balas, maka di kehendaki SMS semula atau menelefon kami memaklumkan pembayaran tersebut.


Info Penghantaran ( PAY BEFORE 5pm )
Mulai Ogos 2010, Semua parcel akan di hantar ke Gdex Express dan Pejabat Pos Laju seawal jam 8 pagi setiap hari. Oleh itu kepada para pelanggan di harap menjelaskan bayaran secepat mungkin iaitu sehari sebelum ( before 5 petang ) bagi menggelakkan kelewatan penghantaran.Sesiapa yang bayar selepas 5pm, maka barang akan di bungkus keesokkan harinya dan di hantar sehari selepas itu. Sila rujuk carta " Proses Penghantaran kami " agar anda dan pelanggan anda tidak menghadapi masalah.

Hari Sabtu, Ahad dan Cuti Umum tiada penghantaran di buat.

 

 KLIK di sini " Carta Kadar Postage Pos Express " 


PLEASE CHECK STOK REPORT SEBELUM BUAT TEMPAHAN !!!

PERHATIAN PEMBELI BIASA /AGEN/STOKIS
Untuk mengesahkan bahawa kami sudah pun menerima SMS anda itu, PASTIKAN Syokbeli membalas semula SMS tersebut dalam masa 1 jam. Sekiranya SMS anda itu tidak di balas oleh pihak kami dalam tempoh tersebut, harap SMS sekali lagi atau call kami untuk membuat pengesahan pembayaran.