.

.


HUBUNGI PUAN NORSIAH


011 1777 5744


Lampin Kain Dewasa

Lampin Kain Dewasa yang boleh di basuh dan di gunakan semula. 

Bagi anda yang tercari - cari lampin kain dewasa atau cloth diapers adult, kami di Syokbeli ada menjualnya. Kain ini sama seperti Cloth Diapers Baby, cuma ia telah di reka untuk orang dewasa agar ia lebih mudah di gunakan, selesa di pakai,baik untuk kesihatan kerana bebas daripada bahan kimia dan toksin, dan terbaik adalah ia menjimatkan kerana boleh di basuh dan di gunakan semula. 
Kami banyak menerima tempahan lampin kain dewasa ini kerana ada orang dewasa yang mempunyai masalah pembuangan, tetapi masih larat dan bertenaga manguruskan lampin mereka.Ramai pengguna mengatakan sekiranya menggunakan lampin pakai buang, ia sangat membazir malahan tidak selesa memakainya kerana ia di perbuat daripada kertas. Tambahan info mengatakan menggunakan lampin pakai buang, pesakit terasa panas dan rimas di kawasan pemakaian. Ini di sebabkan tindakan bahan kimia yang di sertakan dalam lampin pakai buang tersebut. 
Kami menawarkan 2 jenis lampin kain dewasa. Iaitu satu jenis Velcro ( scrap ) dan satu lagi jenis butang. Ia boleh diselaraskan kepada saiz S , M, L dan XL mengikut saiz pemakai. Sekiranya berminat. Bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut. 

PROMOSI HABISKAN STOK 2017
1 lampin kain + 1 Insert Microfiber = RM 25
Postage sekeping RM12 Semenanjung / RM15 Sabah Sarawak

Insert Extra Jenis microfiber ( sekiranya nak tambah )
1pcs : RM12
5pcs keatas : RM10



INSERT  CLOTH DIAPERS CD BABY





Bamboo Charcoal Insert
( Ia adalah 5 Lapisan )
2 lapisan 100% Material Bamboo Charcoal .3 lapisan 100% Material Microfiber
Saiz 33 X 14cm
Berat 50 gram
Harga Biasa Pasaran : RM17

Harga Sales: RM6 - 1pcs
5 Pcs   = RM33   - Postage RM12 Semenanjung/ RM17 Sabah Sarawak
10 Pcs = RM55 - Postage RM16 Semenanjung/ RM23 Sabah Sarawak
15 Pcs = RM80 - Postage RM20 Semenanjung/ RM30 Sabah Sarawak
20 Pcs = RM105 - Postage RM27 Semenanjung/ RM36 Sabah Sarawak



Bamboo Fiber Charcoal lebih halus (fleece) yang mampu mengeluarkan sinar inframerah untuk melancarkan peredaran darah serta memiliki daya serapan 5 kali ganda baik dan cepat kering berbanding insert bamboo biasa.Ia boleh terus digunakan terus pada kulit baby ( just letak atas inner ) malahan tidak mengecut apabila selalu di basuh berbanding dengan insert bamboo yang lain.Sangat popular di kalangan pengguna CD tegar.

Ciri Produk :

Lembut bak sutera - Fabrik buluh berkali ganda lebih lembut daripada fabrik kapas, bersifat ringan, sejuk dan tidak tebal.Mengurangkan Alahan - Buluh tumbuh tanpa bahan kimia. Proses pemutihan fabrik buluh tidak menggunakan klorin, maka mengurangkan reaksi alahan terhadap kulit bayi yang sememangnya begitu halus dan mulus .Breathable - Memberi keselesaan dan kesegaran kepada baby.

Naturally UV Protection - Bamboo semulajadi mempunyai pelindung drpd sinaran UV. Healthy to wear.Anti-bakteria - Fabrik buluh secara semulajadi mengandungi ejenanti-microbial yang dikenali sebagi Kun. Kun menghindar pembiakan bakteria - maka lampin anda tetap berbau segar, lebih bersih dan lebih sihat.Antistatic - Fabrik Bamboo 12 kali lebih anti-statik berbanding fabrik cot


Microfiber Inserts Gred A
Brand Rainbow BB / Sweetdollbaby
Terdiri 3 Layer Microfiber
Super serapan dan sangat tebal ( Spec Fuzibunz atau Kualiti CD2 US)
Panjang 33cm / Lebar 14cm
Berat : 50 gram
Harga Pasaran RM18
Harga Sales: RM5 - 1pcs
5 Pcs   = RM33   - Postage RM12 Semenanjung/ RM17 Sabah Sarawak
10 Pcs = RM55 - Postage RM16 Semenanjung/ RM23 Sabah Sarawak
15 Pcs = RM80 - Postage RM20 Semenanjung/ RM30 Sabah Sarawak
20 Pcs = RM105 - Postage RM27 Semenanjung/ RM36 Sabah Sarawak


Bamboo Cotton Inserts
2 layers bamboo cotton-------70% bamboo , 30% cotton;
3 layers Microfiber terry cloth------- 80% polyester, 20% Polyamide;
Absorption-------high absorption
Bamboo cotton is very good for baby's sensitive skin
Length 33cm wide 5cm
Berat : 50 gram
Harga Biasa Pasaran : RM17
Harga Sales sekarang RM5.50 - 1pcs
( Sangat Selesa dan Menyejukkan Kulit Baby)


WETBAG ZIP
.
Double klik untuk besarkan image
Ia adalah jenis zip. Jenama Papoose. Wetbag ini bersaiz 30 X 40cm. Boleh muat 5-7 cd. Ia  adalah jenis kalis air. So boleh juga digunakan menyimpan pakaian basah.Sungguh mudah di basuh. Cepat kering.

Harga Biasa Di Pasaran RM25

Harga Jualan Syokbeli 
1-3 pcs : RM7 sehelai
5pcs ke atas : RM6 sehelai
.

. Sorry takleh jual murah lagi sebab Wetbag ini besar tak sama macam
wetbag2 murah yang sama corak tu. Ia kecil sikit

About Us

SELAMAT DATANG / WELCOME


SUDAH BERNIAGA ONLINE SEMENJAK 2007 LAGI. 

Ke Rangkaian Borong Online www.syokbeli.com . Kami SYOKBELI BIZ adalah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( rujuk pada sijil ) . Di sini kami menjual pelbagai jenis produk bayi secara terus dan borong seperti Cloth Diapers atau dikenali juga sebagai lampin jimat moden dengan harga yang berpatutan. Semua cloth diapers yang di import dari luar negara oleh kami adalah jenis berkualiti dan memang terkenal di pasaran Eropah. Brand - brand ini sebenarnya adalah untuk Pasaran USA ,UK dan sebahagian negara Eropah.Buat masa ini 3 brand yang menjadi pilihan kami iaitu Brand Sweetdoll Baby , Bb Syok, Weegro , Happy Flute dan Ekonomi Cd . Pemilihan Brand - brand ini, kerana kami mahu ibu - ibu di Malaysia membeli produk - produk yang terbaik dan bermutu tinggi agar ia setanding dengan kehendak para ibu di Eropah yang mementingkan kualiti barangan untuk baby mereka.

Sebelum ini , kami juga pernah membekal beberapa jenis brand lain yang agak famous serta murah dijual di pasaran Malaysia, tetapi di sebabkan ada beberapa masalah so kami hentikan buat sementara waktu untuk brand - brand tersebut walaupun mendapat permintaan tinggi dari pelanggan dan pengedar.

Akhirnya kami maintain brand -brand tersebut kerana ia menepati kehendak kualiti Cloth diapers untuk pengguna Asia ditambah pula ia menjadi pilihan ibu - ibu di UK dan USA ( cuba survey di internet ) . Oleh itu kualitinya tentulah yang terbaik sehingga ia diterima pakai di negara sana. Harga yang kami tawarkan di Syokbeli Biz pula mampu di beli oleh ibu - ibu . Bak kata orang, biarlah harganya lebih sedikit RM10 asalkan ia baik, berkualiti dan tahan lama. Paling penting anak kita mendapat sesuatu yang terbaik demi keselesaan mereka.

" Kami tidak mahu, para pembeli terutama ibubapa membeli Cloth diapers yang kualitinya tidak baik kerana ia akan mengecewakan pula akhirnya . Ini satu pembaziran "

Oleh itu nasihat kami kepada para ibu di Malaysia yang baru berjinak2 dengan cloth diapers agar " Pastikan Membeli Brand Yang Baik Kualitinya Bukan Tengok Pada Harganya ". Di Malaysia juga banyak brand2 yang baik dan menjadi pilihan kebanyakan ibu - ibu.

Pengalaman SyokBeli Biz
SyokBeli Biz telahpun menjalankan perniagaan Online bermula dari tahun 2006 lagi. Produk Online kami pertama ialah Minyak Wangi Egyptian Potion atau di kenali sekarang One Drop Perfumes (ODP ). Anda boleh rujuk di www.iklanremaja.blogspot.com . Pada masa itu , kamilah antara blog yang paling aktif menjual ODP kerana Syarikat One Drop Perfumes masih belum ada lagi Web Rasmi tambahan pula tidak ramai peniaga online menjual produk tersebut. Alhamdullilah ia mendatangkan profit yang baik kepada kami kerana persaingan semasa itu sangat kurang. Malahan kami telah banyak belajar cara pemasaran secara internet dan mengetahui kehendak pelanggan yang membeli secara Online.

Namun bermula tahun 2007 pula , saya bersama adik saya Puan Ija ( Bizmom Dot Com ) telah bersama - sama menceburi bidang Cloth Diapers yang menjual secara online . Nampaknya ia semakin diminati pula. Selepas itu barulah kami mula import sendiri pelbagai jenama Cloth diaper yang terdapat di pasaran dengan kuantiti yang kecil dahulu. Semasa itu banyak cabaran yang dilalui seperti peningkatan kos penghantaran , barang di tahan , Prosedur kastam , cas - cas tersembunyi dan penipuan supplier - supplier dari luar negara. Janji di web mereka macam - macam. Semuanya bagus tapi bila dah bayar , barang pula tak sampai2. Akhirnya mereka menghilangkan diri . Itulah paling kami takuti.

Apapun sepanjang 4 tahun terlibat dengan Online Biz , ia telah mengajar kami agar menjalankan urusniaga Online dengan lebih berkesan bagi mendapat kepercayaan daripada para pelanggan. Paling penting ialah Kejujuran , Amanah & Kepercayaan adalah kunci utama dalam perniagaan secara internet ini. Nasihat kami kepada pembeli " Berhati - Hati Membeli Secara Online " lebih - lebih lagi membeli barangan dari luar negara. Kebanyakkan mereka PENIPU . Nampak jer macam syarikat besar tapi hanya kaburi kita dengan gambar - gambar sahaja. Terima kasih buat semua pelanggan yang mempercayai kami selama 4 tahun ini . Kepercayaan anda itu sangat kami hargai.
( Sijil Perniagaan SyokBeli Biz )

( Pek Barang untuk di hantar pada customer )





Makluman :
Kami menggunakan Pos Express iaitu Pos Laju, GDEX Express dan E - Parcel ( lebih murah untuk Sabah Sarawak ). So anda tidak perlu menunggu terlalu lama untuk mendapatkan tempahan tersebut. Biasa Pos Laju / Gdex dalam 2 - 3 hari boleh sampai malahan ada yang terima parcel tak sampai tempoh dalam 24 jam ( semenanjung ). Namun ia bergantung pada lokasi penerima dan hari bekerja. Pembayaran yang di buat sebelum 7 pm, barang akan dihantar pada hari ke esokkannya. Rujuk carta penghantaran Syokbeli Biz.

Contact Syokbeli Biz

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan , pendapat , cadangan atau ingin mendapatkan Cotation Harga Pengedar. Sila isikan Borang Maklumat di bawah. Pihak Syokbeli Biz akan cuba membalas dalam masa 24 jam. Ada kalanya email yang kami balas akan masuk ke dalam SPAM BOX email anda. Oleh itu di harap anda dapat memeriksanya di box tersebut. Apapun sekiranya anda masih tidak menerima Cotation Harga Pengedar tersebut selepas tempoh 24 jam . Sila SMS email anda kepada saya di Hotline Syokbeli Biz - 012 369 4057

Borang Maklumat Di Bawah
.