.


KAMI NAK JUAL MURAH - MURAH SEBAB NAK HABISKAN STOK - STOK . SO X BOLEH PILIH CORAK. CORAK KAMI AKAN BAGI MANA YANG ADA SAHAJA.


HUBUNGI PUAN NORSIAH

011 1777 5744


JUALAN SAMPAI FEB 2017 Atau SAMPAI HABIS


Brand Bb Syok Bamboo Printed


Wow! Fully Cloth Diapers Bamboo terbaru di Syokbeli Biz. Ia lain daripada yang lain kalau di bandingkan dengan Cd - Cd bamboo yang di jual di pasaran. Ini kerana Cloth Diapers Bamboo Bb Syok terdiri daripada pilihan material yang terbaik dan bermutu tinggi agar ia memberi kepuasan kepada ibubapa dan kelebihan keselesaan kepada baby anda. Standard kualiti Cloth Diapers terbaru ini adalah sama dengan Cloth Diapers yang di jual di sebelah Eropah. Ini kerana pilihan materialnya yang terbaik dan terpilih malahan agak mahal sedikit bagi menjamin kualitinya agar ia berbaloi dengan pelaburan anda.

Penggunaan bamboo sangat baik untuk anak - anak yang mengalami masalah alahan pada kulit yang sangat serius. Serapan Insert Bamboo di gabungkan bersama Microfiber 4 lapisan amat berkesan sebagai penyerap dan penyimpanan air kencing. Ia bertindak menghalang kebocoran Cd serta mempercepatkan kekeringan pada Cd sekaligus baby merasa sungguh selesa kerana innernya juga daripada bamboo berkualiti . Pilihan material yang terbaik untuk CD ini akan meningkatkan jangka masa penggunaannya, memberi super extra pada keselesaan baby, sekaligus menjadikan ia tahan lebih lasak dan lebih lama . Cd ini juga mudah di cuci dan senang di jaga.

Bb Syok Bamboo Printed ini disertakan dengan 1 keping Insert Bamboo 4 lapisan . Ia di reka khas dengan 1 lapisan bamboo dan 3 lapisan microfiber berkualiti tinggi . Ini kerana material microfiber adalah sangat baik untuk penyerapan dan penyimpanan. Sekeping inserts bamboo sahaja sudah mencukupi disebabkan kualitinya telah memberi kuasa penyerapan tinggi bersamaan dengan 2 pcs insert microfiber. Butang pada insert di sediakan juga agar memberi pilihan kepada pengguna sama ada meletakkan insert bamboo di dalam poket atau di luar atas inner ( Peringatan - pastikan lapisan microfiber - warna putih pada inserts tidak bersentuhan pada kulit baby ) . Ia juga berfungsi melaraskankan saiz insert yang di kehendaki serta menjadikan insert tidak bergerak - gerak dan nampak kemas.


( 4 corak terbaru - Klik gambar untuk imej jelas ) 

Lapisan bamboo pada insert membolehkan ia bersentuhan dengan kulit baby .Dengan penggunaan 1 pcs insert bamboo sahaja membuatkan baby tidak nampak bulky apabila memakainya. Ini memudahkan pergerakkan baby dan mereka akan merasa selesa apabila duduk, baring mahupun tidur. So jangan tunggu lagi. Dapatkan Cloth Diapers Bamboo ini daripada brand Bb Syok sekarang.

Brand : Bb Syok - Bamboo Printed
Kod : AA
Harga Pasaran : RM45 semenanjung /
RM55 Sabah Sarawak

Harga Biasa Jualan Syokbeli : RM50
Saiz Baby : 3kg - 20kg
Status Cd : Gred A+ ( High Quality- Good Value )
Berat : 200 gram
Standard Kualiti : USA / Eropah / Asia - Jepun

Sales 

1pcs = RM45 RM15

KAMI PILIH SENDIRI CORAK YANG ADA


Kualiti yang sama tetapi Brand USA Biasa di jual di Online RM75 - RM90 ( Fikirkan ! . Anda tak perlu bazirkan duit membeli Cd2 yang terlampau mahal. Kualiti tetap sama cuma brand sahaja yang membuatkan ia jadi mahal.)
Bermula Mac 2015, setiap pembelian Bb Syok Bamboo Printed, kami akan bagi lagi Percuma Extra Inserts microfiber ekonomi mengikut pembelian . Tawaran ini terhad di mana kami peruntukkan hanya 500 keping sahaja insert microfiber ekonomi. So siapa cepat dia dapat. Tawaran ini juga di berikan kepada semua agen dan stokis Syokbeli Biz.

Untuk maklumat anda kualiti cd ini adalah sama dengan beberapa brand terkenal di USA ( try survey ) - bububibi.com. Ini kerana kami import cd ini dari kilang yang sama mengeluarkan brand - brand ternama di USA dan Eropah. Sebab itu ia agak mahal di sebabkan kualiti materialnya yang memang jenis terbaik berbanding Cd - Cd yang harga murah.

Setiap Cd Bb Syok Bamboo Printed di sertakan dengan 1 keping Insert Bamboo 4 layer- Best Insert, Best Quality dan Super Serapan. Namun sebagai free gift , kami akan bagi lagi percuma Inserts Extra Microfiber extra ( 1pcs berharga RM13 sebagai hadiah ( sehingga stok masih ada )

Lampin Kain Dewasa

Lampin Kain Dewasa yang boleh di basuh dan di gunakan semula. 

Bagi anda yang tercari - cari lampin kain dewasa atau cloth diapers adult, kami di Syokbeli ada menjualnya. Kain ini sama seperti Cloth Diapers Baby, cuma ia telah di reka untuk orang dewasa agar ia lebih mudah di gunakan, selesa di pakai,baik untuk kesihatan kerana bebas daripada bahan kimia dan toksin, dan terbaik adalah ia menjimatkan kerana boleh di basuh dan di gunakan semula. 
Kami banyak menerima tempahan lampin kain dewasa ini kerana ada orang dewasa yang mempunyai masalah pembuangan, tetapi masih larat dan bertenaga manguruskan lampin mereka.Ramai pengguna mengatakan sekiranya menggunakan lampin pakai buang, ia sangat membazir malahan tidak selesa memakainya kerana ia di perbuat daripada kertas. Tambahan info mengatakan menggunakan lampin pakai buang, pesakit terasa panas dan rimas di kawasan pemakaian. Ini di sebabkan tindakan bahan kimia yang di sertakan dalam lampin pakai buang tersebut. 
Kami menawarkan 2 jenis lampin kain dewasa. Iaitu satu jenis Velcro ( scrap ) dan satu lagi jenis butang. Ia boleh diselaraskan kepada saiz S , M, L dan XL mengikut saiz pemakai. Sekiranya berminat. Bolehlah menghubungi kami untuk keterangan lanjut. 

PROMOSI HABISKAN STOK 2017
1 lampin kain + 1 Insert Microfiber = RM 25

Insert Extra Jenis microfiber ( sekiranya nak tambah )
1pcs : RM12
5pcs keatas : RM10

INSERT  CLOTH DIAPERS





Bamboo Charcoal Insert
( Ia adalah 5 Lapisan )
2 lapisan 100% Material Bamboo Charcoal .3 lapisan 100% Material Microfiber
Saiz 33 X 14cm
Berat 50 gram
Harga Biasa Pasaran : RM17

Harga Sales: RM6 - 1pcs
5 Pcs   = RM33   - Postage RM12 / RM17 Sabah Sarawak
10 Pcs = RM55 - Postage RM16 / RM23 Sabah Sarawak
15 Pcs = RM80 - Postage RM20 / RM30 Sabah Sarawak
20 Pcs = RM105 - Postage RM27 / RM36 Sabah Sarawak



Bamboo Fiber Charcoal lebih halus (fleece) yang mampu mengeluarkan sinar inframerah untuk melancarkan peredaran darah serta memiliki daya serapan 5 kali ganda baik dan cepat kering berbanding insert bamboo biasa.Ia boleh terus digunakan terus pada kulit baby ( just letak atas inner ) malahan tidak mengecut apabila selalu di basuh berbanding dengan insert bamboo yang lain.Sangat popular di kalangan pengguna CD tegar.

Ciri Produk :

Lembut bak sutera - Fabrik buluh berkali ganda lebih lembut daripada fabrik kapas, bersifat ringan, sejuk dan tidak tebal.Mengurangkan Alahan - Buluh tumbuh tanpa bahan kimia. Proses pemutihan fabrik buluh tidak menggunakan klorin, maka mengurangkan reaksi alahan terhadap kulit bayi yang sememangnya begitu halus dan mulus .Breathable - Memberi keselesaan dan kesegaran kepada baby.

Naturally UV Protection - Bamboo semulajadi mempunyai pelindung drpd sinaran UV. Healthy to wear.Anti-bakteria - Fabrik buluh secara semulajadi mengandungi ejenanti-microbial yang dikenali sebagi Kun. Kun menghindar pembiakan bakteria - maka lampin anda tetap berbau segar, lebih bersih dan lebih sihat.Antistatic - Fabrik Bamboo 12 kali lebih anti-statik berbanding fabrik cot


Microfiber Inserts Gred A
Brand Rainbow BB / Sweetdollbaby
Terdiri 3 Layer Microfiber
Super serapan dan sangat tebal ( Spec Fuzibunz atau Kualiti CD2 US)
Panjang 33cm / Lebar 14cm
Berat : 50 gram
Harga Pasaran RM18
Harga Sales: RM5 - 1pcs
5 Pcs   = RM23   - Postage RM12 / RM17 Sabah Sarawak
10 Pcs = RM45 - Postage RM16 / RM23 Sabah Sarawak
15 Pcs = RM67 - Postage RM20 / RM30 Sabah Sarawak
20 Pcs = RM90 - Postage RM27 / RM36 Sabah Sarawak


Bamboo Cotton Inserts
2 layers bamboo cotton-------70% bamboo , 30% cotton;
3 layers Microfiber terry cloth------- 80% polyester, 20% Polyamide;
Absorption-------high absorption
Bamboo cotton is very good for baby's sensitive skin
Length 33cm wide 5cm
Berat : 50 gram
Harga Biasa Pasaran : RM17
Harga Sales sekarang RM5.50 - 1pcs
( Sangat Selesa dan Menyejukkan Kulit Baby)


WETBAG ZIP
.
Double klik untuk besarkan image
Ia adalah jenis zip. Jenama Papoose. Wetbag ini bersaiz 30 X 40cm. Boleh muat 5-7 cd. Ia  adalah jenis kalis air. So boleh juga digunakan menyimpan pakaian basah.Sungguh mudah di basuh. Cepat kering.

Harga Biasa Di Pasaran RM25

Harga Jualan Syokbeli 
1-3 pcs : RM7
5pcs ke atas : RM6
.

. Sorry takleh jual murah lagi sebab Wetbag ini besar tak sama macam
wetbag2 murah yang sama corak tu. Ia kecil sikit

About Us

SELAMAT DATANG / WELCOME


SUDAH BERNIAGA ONLINE SEMENJAK 2007 LAGI. 

Ke Rangkaian Borong Online www.syokbeli.com . Kami SYOKBELI BIZ adalah syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia ( rujuk pada sijil ) . Di sini kami menjual pelbagai jenis produk bayi secara terus dan borong seperti Cloth Diapers atau dikenali juga sebagai lampin jimat moden dengan harga yang berpatutan. Semua cloth diapers yang di import dari luar negara oleh kami adalah jenis berkualiti dan memang terkenal di pasaran Eropah. Brand - brand ini sebenarnya adalah untuk Pasaran USA ,UK dan sebahagian negara Eropah.Buat masa ini 3 brand yang menjadi pilihan kami iaitu Brand Sweetdoll Baby , Bb Syok, Weegro , Happy Flute dan Ekonomi Cd . Pemilihan Brand - brand ini, kerana kami mahu ibu - ibu di Malaysia membeli produk - produk yang terbaik dan bermutu tinggi agar ia setanding dengan kehendak para ibu di Eropah yang mementingkan kualiti barangan untuk baby mereka.

Sebelum ini , kami juga pernah membekal beberapa jenis brand lain yang agak famous serta murah dijual di pasaran Malaysia, tetapi di sebabkan ada beberapa masalah so kami hentikan buat sementara waktu untuk brand - brand tersebut walaupun mendapat permintaan tinggi dari pelanggan dan pengedar.

Akhirnya kami maintain brand -brand tersebut kerana ia menepati kehendak kualiti Cloth diapers untuk pengguna Asia ditambah pula ia menjadi pilihan ibu - ibu di UK dan USA ( cuba survey di internet ) . Oleh itu kualitinya tentulah yang terbaik sehingga ia diterima pakai di negara sana. Harga yang kami tawarkan di Syokbeli Biz pula mampu di beli oleh ibu - ibu . Bak kata orang, biarlah harganya lebih sedikit RM10 asalkan ia baik, berkualiti dan tahan lama. Paling penting anak kita mendapat sesuatu yang terbaik demi keselesaan mereka.

" Kami tidak mahu, para pembeli terutama ibubapa membeli Cloth diapers yang kualitinya tidak baik kerana ia akan mengecewakan pula akhirnya . Ini satu pembaziran "

Oleh itu nasihat kami kepada para ibu di Malaysia yang baru berjinak2 dengan cloth diapers agar " Pastikan Membeli Brand Yang Baik Kualitinya Bukan Tengok Pada Harganya ". Di Malaysia juga banyak brand2 yang baik dan menjadi pilihan kebanyakan ibu - ibu.

Pengalaman SyokBeli Biz
SyokBeli Biz telahpun menjalankan perniagaan Online bermula dari tahun 2006 lagi. Produk Online kami pertama ialah Minyak Wangi Egyptian Potion atau di kenali sekarang One Drop Perfumes (ODP ). Anda boleh rujuk di www.iklanremaja.blogspot.com . Pada masa itu , kamilah antara blog yang paling aktif menjual ODP kerana Syarikat One Drop Perfumes masih belum ada lagi Web Rasmi tambahan pula tidak ramai peniaga online menjual produk tersebut. Alhamdullilah ia mendatangkan profit yang baik kepada kami kerana persaingan semasa itu sangat kurang. Malahan kami telah banyak belajar cara pemasaran secara internet dan mengetahui kehendak pelanggan yang membeli secara Online.

Namun bermula tahun 2007 pula , saya bersama adik saya Puan Ija ( Bizmom Dot Com ) telah bersama - sama menceburi bidang Cloth Diapers yang menjual secara online . Nampaknya ia semakin diminati pula. Selepas itu barulah kami mula import sendiri pelbagai jenama Cloth diaper yang terdapat di pasaran dengan kuantiti yang kecil dahulu. Semasa itu banyak cabaran yang dilalui seperti peningkatan kos penghantaran , barang di tahan , Prosedur kastam , cas - cas tersembunyi dan penipuan supplier - supplier dari luar negara. Janji di web mereka macam - macam. Semuanya bagus tapi bila dah bayar , barang pula tak sampai2. Akhirnya mereka menghilangkan diri . Itulah paling kami takuti.

Apapun sepanjang 4 tahun terlibat dengan Online Biz , ia telah mengajar kami agar menjalankan urusniaga Online dengan lebih berkesan bagi mendapat kepercayaan daripada para pelanggan. Paling penting ialah Kejujuran , Amanah & Kepercayaan adalah kunci utama dalam perniagaan secara internet ini. Nasihat kami kepada pembeli " Berhati - Hati Membeli Secara Online " lebih - lebih lagi membeli barangan dari luar negara. Kebanyakkan mereka PENIPU . Nampak jer macam syarikat besar tapi hanya kaburi kita dengan gambar - gambar sahaja. Terima kasih buat semua pelanggan yang mempercayai kami selama 4 tahun ini . Kepercayaan anda itu sangat kami hargai.
( Sijil Perniagaan SyokBeli Biz )

( Pek Barang untuk di hantar pada customer )





Makluman :
Kami menggunakan Pos Express iaitu Pos Laju, GDEX Express dan E - Parcel ( lebih murah untuk Sabah Sarawak ). So anda tidak perlu menunggu terlalu lama untuk mendapatkan tempahan tersebut. Biasa Pos Laju / Gdex dalam 2 - 3 hari boleh sampai malahan ada yang terima parcel tak sampai tempoh dalam 24 jam ( semenanjung ). Namun ia bergantung pada lokasi penerima dan hari bekerja. Pembayaran yang di buat sebelum 7 pm, barang akan dihantar pada hari ke esokkannya. Rujuk carta penghantaran Syokbeli Biz.